AirSnore Review: cel mai bun dispozitiv anti sforăitul pe piață


Ce este Sforăitul problemă

Sforăitul este cauzată de o obstrucție parțială a căilor aeriene superioare din spatele limbii. Atunci când suntem treji, respirația noastră este liber ca corpul nostru păstrează în mod conștient căilor aeriene superioare noastre deschise. Dar când suntem de somn, muschii din jurul cailor respiratorii noastre devine relaxați-vă, și căile respiratorii adesea mai înguste. Pentru majoritatea oamenilor, aerul graba prin deschiderea îngustată face ca țesutul moale, în această parte a căilor aeriene superioare să vibreze, ceea ce face sunetul pe care îl numim sforăit.

Daca suferi acest tip de activitate deranjante, puteți utiliza dispozitive pentru oprirea sforăitului sau portavoci care au fost recomandate de către profesioniști tulburări de somn pentru mai mult de un deceniu. Ar trebui să utilizați dispozitivul care au fost dovedit clinic pentru a ajuta mii de suferinzi sforăitului. Una dintre ele este AirSnore .

Nu cumpara orice dispozitive anti – sforăit inainte de a citi acest AirSnore Comentarii: cel mai bun dispozitiv sforăitului anti pe piață care vă va oferi mai multe informații despre cauzele sforăitului, cele mai bune AirSnore dispozitiv antisnore, modul de utilizare AirSnore și în cazul în care pentru a cumpăra anti sforăit dispozitive de AirSnore on – line.

Cumpărați dispozitive anti-sforăit AirSnore on-line

Ce poate fi cauzele sforăitului

Există mai multe lucruri care pot fi cauzele sforăitului:

 • Fumat
 • Sedativele luate chiar înainte de a merge la culcare
 • A fi supraponderal
 • menopauza
 • infundarea nazal (datorită unui perete despărțitor deturnate, polipi nazali sau alergii)
 • alcool seara
 • amigdalele reziduale
 • Indepartezi maxilarul inferior
 • hipotiroidie

Ce este AirSnore dispozitivul sforăitului stop, care funcționează

Dispozitivele mandibulare au fost aducerea de relief la sforăie și partenerii lor de lungă suferință de peste un deceniu. Ei lucrează pe un principiu foarte simplu. Acesta acționează prin deplasarea ușor maxilarului inferior ușor înainte, deschiderea gâtului și păstrarea cailor respiratorii liber, ceea ce face aproape imposibil să sforăie.

AirSnore este una dintre cele mai populare portavoci oprirea sforăitului de vânzare la nivel global si este recomandat de tulburări de somn personal medical calificat la pacientii lor. Portavoci AirSnore sunt confortabile de purtat, acestea sunt realizate dintr – un material termoplastic FDA eliminate hyperallergenic care este BPA și fără latex. Așa că, acest material de înaltă calitate , asigurarea AirSnore devin mai moi si mai confortabile decat alte dispozitive anti sforăit pe piață astăzi.

Spre deosebire de multe alte dispozitive mandibulare, AirSnore au găuri de urgență în ele, pentru a permite purtătorului să respire pe gură, dacă este necesar – în special în cazul în care purtătorul are probleme ale sinusurilor. Aceste gauri, de asemenea, preveni o salivă în exces construi în timpul somnului. Cele AirSnore montate personalizate exponenți anti sforăitul s-au dovedit a fi de succes, cu 85% din suferinzi sforăit.

Vizualizați această diagramă, explică în detaliu modul în care funcționează AirSnore. Puteti vedea modul în care căile respiratorii este blocată de țesut moale, dar de îndată ce anti sforăit piesa bucală se află în poziție, deține palet moale și limba înainte și se deschide în mod natural căile respiratorii.

Cum de a utiliza opri sforăit portavoci AirSnore

Cele mai AirSnore sforăit soluție include instrucțiuni de turnare prin care sunt rapid și ușor de urmat. AirSnore piesa bucală este un aparat oral, în general, purtat pe timp de noapte și funcționează ca o atelă prin poziționarea și menținerea apăsată a maxilarului inferior ușor înainte în timpul somnului. Prin aceasta, tractul respirator este accentuat, ceea ce permite aerului să circule liber prin trecerea de respirație care să permită pacientului să respire mai liber și de a opri sforăit.

preparare

Pentru preparare aveti nevoie de:

 • O suprafață de aproape de locul unde apa va fi fiartă.
 • Un fierbător de apă sau un vas pentru a fierbe apa.
 • Un recipient sau o cană suficient de adânc pentru a scufunda piesa bucală.
 • Un dispozitiv de ceas, ceas sau temporizare, care poate fi masurata in secunde.
 • Ia conținutul din cutie.
 • Se plasează piesa bucală în poziție verticală ca în diagrama (image1)
 • Se introduce spatula în orificiile din partea din față a piesei bucale (image2)
 • Practica mutarea maxilarului inferior înainte și găsi o poziție confortabilă în față.
 • Nu uitați că aveți nevoie doar pentru a muta maxilarului inferior inainte de câțiva milimetri pentru piesa pentru gură să fie eficientă.

Cumpărați dispozitive anti-sforăit AirSnore on-line

Instrucțiuni de turnare

 • Fierbe apa.
 • Se toarnă apa în recipient sau scoateți oala de la sursa de căldură.
 • Țineți piesa bucală folosind spatula (fie conștient de poziția verticală piesa bucală)
 • Se pune piesa bucală în apă fiartă timp de 15-18 secunde.
 • Muștiucul va apărea clar, iar plasticul va fi moale.
 • Stand in fata unei oglinzi pentru a vă asigura că puteți vedea ceea ce faci în timpul procesului de turnare.
 • Se pune piesa bucală anti sforăie în gură (calea dreapta sus), care deține încă piesa pentru gură de spatula, poziționați piesa bucală pe maxilarul inferior mai întâi, apoi se aduce maxilarul de sus în jos cu atenție în poziție.
 • Acum, că aveți o muscatura fermă, muta maxilarului inferior inainte de 3-5mm, apoi musca ferm în mouthpieceUse ambele degete index pentru a apăsa pe partea exterioară a piesei pentru gură, din partea frontală dreapta până la partea din spate a mouthpieceUsing tău limba, împinge pe spatele piesei bucale și suge aerul.
 • Piesa bucală va fi moale și ușor de mucegai, astfel încât asigurați-vă că impresia este fermă și arată o adevărată impresie a dintilor si musca. Se scoate piesa bucală și țineți-l în apă rece pentru a seta forma.

Produse de curatare si de stocare

 • A se păstra spatula, acest lucru va ajuta în viitor turnare și curățare a piesei bucale.
 • Se curăță piesa bucală anti-sforăit prin menținerea piesei bucale cu spatulă.
 • Folosi pasta de dinti, apa de gura sau Polident 3 minute Antibacteriana Proteza Demachiant clăti piesa bucală.
 • A se agita off excesul de apă, și se depozitează soluția sforăitul în recipient curat și uscat anti bacterian furnizat.

În cazul în care pentru a cumpăra dispozitive anti-sforăit AirSnore on-line

Dispozitivele de avansare mandibulare au fost în piață în ultimii zece ani și s-au dovedit a fi extrem de eficiente in reducerea sforăitului. Este nevoie de aproximativ 10 zile pentru utilizatorul mediu să se simtă confortabil cu ajutorul dispozitivului. Inițial, aceasta va crea disconfort ușoară și, în unele cazuri, salivație. Cercetările au fost pozitive pentru utilizarea dispozitivelor mandibulare pe termen lung.

Sforăitul nu este doar problema oamenilor. Femeile, chiar si animalele noastre pot suferi prea sforăit. In functie de cercetare, 1 din fiecare 4 oameni sforăie. Din acest motiv, AirSnore vine în două dimensiuni Original Fit care este recomandată pentru bărbați și piesa pentru gură Mici Fit, care este mai îngustă și are o muscatura putin mai adanc pentru femeile care sforăie. În cazul în care doriți să cumpărați acest aparat, aici sunt prețul de AirSnore on-line:

Produs Airsnore Cel mai bun pret oferta Cumpară acum
AIRSNORE™ MOUTHPIECE 47.54€
44.95€
Cumpară acum
AIRSNORE™ DROPS
59.44€
Cumpară acum
AIRSNORE™ COMBO 107.04€
84.95€
Cumpară acum

Asigurați – vă că pentru a cumpăra AirSnore numai de pe site – ul oficial . Prin cumpararea de pe site – ul oficial , veți obține de înaltă calitate dispozitiv anti sforăit și multe bonusuri. Pentru a te face AirSnore în condiții de siguranță a veni cu bani înapoi garantat. AirSnore piesa bucală vine cu un 45 zile din nou pe portavoci sale singur ambalaj bani. Încercați piesa bucală, modela conform instrucțiunilor și dacă nu sunteți mulțumit, contactați – ne și vă puteți întoarce dispozitivul pentru o restituire.

Pentru analiza dumneavoastra, există unele măsuri de precauție pe care ar trebui să observați mai jos:

 • AirSnore sforăit soluție este potrivită doar pentru adulți.
 • Nu este recomandat pentru cei care poartă aparat dentar sau proteza.
 • Potrivit pentru cei care au gingiile sanatoase si dinti.
 • Dacă suferiți în vreun fel de apnee obstructiva de somn, vă rugăm să consultați un medic înainte de a utiliza orice marcă de piesa bucală.
Cumpăra AirSnore de pe site-ul oficial

AirSnore soluție sforăit recenzie de client

Am folosit pentru a fi atât de jenat despre problema mea sforăitul. Am avut doar să ia o privire la fața soției mele în dimineața de a ști că a fost încă o noapte lungă, obositoare pentru ea. Așa că am decis să caute o soluție. Am dat peste site – ul AirSnore si a fost imediat interesat de ceea ce au fost oferind. Mulțumită AirSnore, eu sunt acum în stare să se uite pe soția mea în ochi din nou. Jason Torrance, 58 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *