AirSnore Comentaris: el millor dispositiu de lluita contra el ronc en el mercat


Què és el ronc problema

El ronc és causat per una obstrucció parcial de la via aèria superior darrere de la llengua. Quan estem desperts, la nostra respiració és sense obstacles com el nostre cos manté conscientment la nostra via aèria superior oberta. Però quan estem son, els músculs que envolten les vies respiratòries es converteix en la nostra relaxar-se, i la via respiratòria sovint més estret. Per a la majoria de la gent, l’aire corrent a través de l’obertura estreta fa que el teixit tou en aquesta part de la via aèria superior vibri, fent que el so que anomenem ronc.

Si vostè pateix aquest tipus d’activitat pertorbadora, pot utilitzar dispositius deixar de roncar o filtres que han estat recomanats pels professionals de trastorns del son durant més d’una dècada. S’ha de col·locar una clínica que s’han demostrat per ajudar a milers de malalts roncs. Un d’ells és AirSnore .

No comprar cap dispositiu de lluita contra el ronc abans de llegir aquest AirSnore Comentaris: el millor dispositiu de Lluita contra el ronc en el mercat que li donarà més informació sobre les causes dels roncs, els millors AirSnore dispositiu antisnore, com utilitzar AirSnore i on comprar lluita contra el ronc AirSnore dispositius en línia.

Comprar dispositius anti-roncs AirSnore en línia

Què pot ser les causes dels roncs

Hi ha una sèrie de coses que poden ser les causes dels roncs:

 • Fumar
 • Sedants prenen just abans d’anar a dormir
 • L’excés de pes
 • menopausa
 • congestió nasal (a causa d’un envà desviat, pòlips nasals o al·lèrgies)
 • l’alcohol a la nit
 • amígdales residuals
 • Amb entrades mandíbula inferior
 • l’hipotiroïdisme

El que és AirSnore el dispositiu de parada dels roncs que funciona

dispositius mandibulars han estat portant alleugeriment a les persones que ronquen i els seus socis soferta durant més d’una dècada. Treballen en un principi molt simple. Funciona movent suaument la mandíbula inferior lleugerament cap endavant, obrint la gola i mantenir les vies respiratòries sense obstacles, per la qual cosa és gairebé impossible a roncar.

AirSnore és una de les filtres per a deixar de roncar més populars que venen a nivell mundial i és recomanat pels trastorns del son professionals mèdics als seus pacients. AirSnore filtres són còmodes d’usar, que estan fets d’un material termoplàstic aprovat per la FDA hyperallergenic que és BPA i lliure de làtex. Per tant, aquest material d’alta qualitat assegurant AirSnore ser més suau i més còmode que altres dispositius de Lluita contra el ronc en el mercat avui en dia.

A diferència de molts altres dispositius mandibulars, AirSnore tenen forats d’emergència en elles per permetre a l’usuari respirar per la boca si cal – especialment si l’usuari té problemes de sinusitis. Aquests forats també eviten un excés de saliva s’acumuli durant el son. Els AirSnore fetes a mida filtres lluita contra el ronc han demostrat tenir èxit amb el 85% dels pacients que ronquen.

Veure el diagrama, s’explica en detall com funciona el AirSnore. Es pot veure com la via aèria està bloquejada pel teixit tou, però tan aviat com el ronc filtre contra està en posició, es manté la paleta suau i llengua cap endavant i, naturalment, obre la via aèria.

Utilització parada roncs filtres AirSnore

Els AirSnore ronc solució inclou instruccions d’emmotllament que són ràpides i fàcils de seguir. El filtre AirSnore és un dispositiu oral duta generalment a la nit i funciona com una fèrula de posicionament i la celebració de la mandíbula inferior lleugerament cap endavant durant el son. En fer això, les vies respiratòries s’eixampla, el que permet que l’aire flueixi sense obstacles a través del pas de respiració que permet al pacient a respirar més lliurement i deixar de roncar.

preparació

Per a la preparació es necessita:

 • Una superfície prop d’on es bull l’aigua.
 • Una tetera o una olla per bullir l’aigua.
 • Un recipient o tassa prou profund com per submergir el filtre.
 • Un dispositiu de rellotge, el rellotge o el calendari que pot mesurar en qüestió de segons.
 • Prengui el contingut de la caixa.
 • Poseu el filtre en la posició vertical com en el diagrama (imatge1)
 • Inserir l’espàtula en els orificis de la part frontal del filtre (imatge2)
 • Practicar moviments de la mandíbula inferior cap endavant i trobar una posició còmoda cap endavant.
 • Recordeu que només necessita moure la mandíbula inferior cap endavant per uns pocs mil·límetres del filtre per a ser eficaç.

Comprar dispositius anti-roncs AirSnore en línia

Instruccions de modelatge

 • Bullir l’aigua.
 • Aboqui l’aigua en el recipient o retiri l’olla de la font de calor.
 • Mantingui el filtre amb l’espàtula (ser conscients de la posició vertical filtre)
 • Col·loqui el broquet en l’aigua bullida durant 15-18 segons.
 • El filtre té un aspecte transparent i el plàstic serà suau.
 • Parese davant d’un mirall per assegurar-se que pot veure el que està fent durant el procés de modelatge.
 • Poseu el filtre contra el ronc a la boca (en la posició correcta) encara amb el filtre per l’espàtula, poseu el filtre en la seva mandíbula inferior en primer lloc, a continuació, portar la mandíbula superior cap avall amb cura en la seva posició.
 • Ara que té una mossegada ferma, moure la mandíbula inferior cap endavant per 3-5 mm, i després mossegui fermament en la mouthpieceUse els dos dits índexs per pressionar contra la part exterior del broquet, des de la part davantera dreta a través de la part posterior de l’mouthpieceUsing seva llengua, empènyer contra la part del darrere del filtre i aspirar l’aire.
 • El filtre serà suau i fàcil de modelar, de manera que assegureu-vos que la impressió és ferma i mostra una veritable impressió de les seves dents i mossegar. Traieu el filtre i mantenir-la en aigua freda per establir la forma.

Neteja i emmagatzematge

 • Mantingui l’espàtula, això ajudarà en el futur de modelo i la neteja del filtre.
 • Netejar el filtre anti-roncs mitjançant la celebració del broquet amb espàtula.
 • Utilitza pasta de dents, esbandida bucal o Polident 3 Minut Antibacterianos dentadura Netejador Esbandida filtre.
 • Sacsegi l’excés d’aigua, i emmagatzemar la solució dels roncs en el recipient net i sec antibacterià subministrat.

On comprar els dispositius anti-roncs AirSnore en línia

dispositius d’avançament mandibular han estat en el mercat durant l’última dècada i han demostrat ser extremadament eficaç en la reducció dels roncs. Es triga uns 10 dies per a l’usuari mitjà se sentin còmodes utilitzant el dispositiu. Inicialment es crearà una lleugera molèstia i en alguns casos la salivació. La investigació ha estat positiu per a l’ús de dispositius mandibulars sobre una base a llarg termini.

El ronc no és només el problema dels homes. Les dones, fins i tot les nostres mascotes poden patir roncs també. Segons la investigació, 1 de cada 4 persones que ronquen. Per aquesta raó, AirSnore ve en dues mides de l’original apte que es recomana per als homes i el filtre petita Fit que és més prim i té una mossegada una mica més profund per a les dones que ronquen. Si vostè vol comprar aquest dispositiu, aquí estan els preus de AirSnore en línia:

producte Airsnore Millor preu d'oferta Compra ara
AIRSNORE™ MOUTHPIECE 47.54€
44.95€
Compra ara
AIRSNORE™ DROPS
59.44€
Compra ara
AIRSNORE™ COMBO 107.04€
84.95€
Compra ara

Assegureu-vos de comprar AirSnore només des del lloc web oficial . En comprar des de la pàgina oficial obtindrà alta qualitat dispositiu de ronc i contra molts bons. Perquè et AirSnore assegurances vénen amb devolució de diners garantit. El filtre AirSnore ve amb uns diners de 45 dies enrere en les seves filtres sol pack. Prova el filtre, modelar-segons les instruccions i si no està satisfet, poseu-vos en contacte amb nosaltres i pot tornar el dispositiu per a un reemborsament.

Per a la seva consideració, hi ha algunes precaucions que vostè ha de notar com a continuació:

 • AirSnore solució ronc és adequat només per a adults.
 • No es recomana que els que fan servir aparells ortopèdics o pròtesis dentals.
 • Adequat per a aquells que tenen genives i dents sanes.
 • Si vostè pateix de cap manera de l’apnea obstructiva del son si us plau, consulteu a un metge abans d’usar qualsevol marca de filtre.
Comprar AirSnore de lloc web oficial

AirSnore solució roncs testimoni d’un client

Jo solia ser tan avergonyit de la meva problema dels roncs. Només vaig haver de fer una ullada a la cara de la meva dona en el matí per saber que havia estat una nit llarga, esgotadora per a ella. Així que vaig decidir buscar una solució. Em vaig trobar amb el lloc AirSnore i estava immediatament interessat en el que oferien. Gràcies a AirSnore, ara sóc capaç de mirar a la meva dona als ulls de nou. Jason Torrance, 58 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *