Πού να αγοράσετε αντι συσκευές ροχαλητό AirSnore σε απευθείας σύνδεση


Ακριβώς ό, τι είναι το ροχαλητό πρόβλημα

Το ροχαλητό προκαλείται από μερική απόφραξη του άνω διέλευση του αέρα πίσω από τη γλώσσα. Όταν είμαστε ξύπνιοι, η αναπνοή μας είναι απρόσκοπτη καθώς το σώμα μας συνειδητά διατηρεί κορυφή των αεραγωγών μας ανοιχτά. Αλλά όταν είμαστε ύπνου, οι μυϊκούς ιστούς γύρω αεραγωγών μας καταντά να χαλαρώσετε, και η διέλευση του αέρα συνήθως στενότερο. Για πολλούς ανθρώπους, ο αέρας σπεύσει μέσω της μειώθηκε ανοίγματος προκαλεί η μαλακών ιστών σε αυτό το μέρος του άνω αεραγωγού να δονείται, καθιστώντας το θόρυβο που ονομάζουμε ροχαλητό.

Αν υπομένετε αυτό το είδος της δραστηριότητας ανησυχητική, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές ή τα φερέφωνά σταματήσει ρόγχος που έχουν προταθεί από τους εμπειρογνώμονες διαταραχή του ύπνου για περισσότερο σε σύγκριση με ένα-δύο χρόνια. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο που έχουν κλινική επαληθεύονται, προκειμένου να βοηθήσει αμέτρητες ροχαλητό πάσχοντες. Μεταξύ αυτών είναι AirSnore .

Αγοράστε αντι συσκευές ροχαλητό AirSnore σε απευθείας σύνδεση

Μην αγοράσετε οποιαδήποτε αντι εργαλεία ροχαλητό πριν να διαβάσετε αυτό AirSnore πληροφορίες: το ιδανικό αντι εργαλείο ροχαλητό στην αγορά που θα σας παρέχει ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λόγους του ροχαλητού, τα πιο αποτελεσματικά AirSnore προϊόν antisnore, τρόπους για να κάνουν χρήση των AirSnore και όπου μπορώ να πάρω αντι εργαλεία ροχαλητό AirSnore διαθέσιμο στα καταστήματα σε απευθείας σύνδεση .

Τι μπορεί να είναι οι λόγοι για ροχαλητό

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα μπορούσαν να είναι οι πηγές του ροχαλητού:

 • Το κάπνισμα τσιγάρων
 • Ηρεμιστικά λαμβάνονται πριν από την αποκοιμηθούν
 • Να είναι κάποιος υπέρβαρος
 • Εμμηνόπαυση
 • Ρινικής συμφόρησης (ως αποτέλεσμα μιας σύρεται μακριά διάφραγμα, ρινικούς πολύποδες ή αλλεργικές αντιδράσεις)
 • Βραδινά αλκοόλ
 • επαναλαμβανόμενες αμυγδαλές
 • Πτωτική μειωθεί το σαγόνι
 • υποθυρεοειδισμός

Ακριβώς ό, τι είναι AirSnore το εργαλείο σταματήσουν το ροχαλητό που να λειτουργεί

Της κάτω γνάθου προϊόντα έχουν πράγματι φέρνοντας ανακούφιση σε ροχαλίζουν και καιρό βιώνει τους συνεργάτες τους για πάνω από ένα-δύο χρόνια. Ασχολούνται με μια πραγματικά απλή αρχή. Λειτουργεί με απαλά removaling μειωθεί το σαγόνι σας λίγο προς τα εμπρός, ανοίγοντας το λαιμό σας και διατηρώντας το πέρασμα του αέρα ανεμπόδιστη, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο να ροχαλίζουν.

AirSnore είναι μία από τις πλέον προτιμώμενες φερέφωνα στάση ροχαλητό προσφέροντας διεθνώς και συνιστάται από την υπόλοιπη διαταραχή γιατρό να τους ανθρώπους τους. AirSnore επιστόμια είναι άνετο στη χρήση, είναι κατασκευασμένα από ένα FDA ενέκρινε hyperallergenic θερμοπλαστικό που είναι BPA και λατέξ χωρίς κόστος. Έτσι, αυτή η άριστη ποιότητα υλικών ασφάλιση AirSnore καταλήγουν να είναι πιο ήπια και επιπλέον άνετα από διάφορα άλλα αντι συσκευές ροχαλητό στην αγορά σήμερα.

Σε αντίθεση με πολλά διάφορα άλλα εργαλεία της κάτω γνάθου, AirSnore έχουν τρύπες έκτακτης ανάγκης σε αυτούς για να επιτρέπουν στο χρήστη να πάρει μια ανάσα από το στόμα, αν χρειαστεί – ειδικά αν ο χρήστης έχει προβλήματα κόλπων. Αυτά τα ανοίγματα επιπλέον προστασία ενάντια σε έναν υπερβολικό σάλιο αναπτύξει, ενώ στον ύπνο. Οι εξατομικευμένες τοποθετηθεί AirSnore αντι κομμάτια ροχαλητό στόμα έχουν όντως αποδειχθεί για να είναι επιτυχής με το 85% του ροχαλητού πάσχοντες .

Όψεως, αυτό το διάγραμμα, συζητά προσεκτικά ακριβώς πώς λειτουργεί το AirSnore. Θα μπορούσατε να δείτε ακριβώς πώς ο αεραγωγός εμποδίζεται από τις μαλακές κύτταρα, αλλά όσο πιο γρήγορα το αντι ροχαλητό επιστόμιο παραμένει στην τοποθέτηση, κατέχει το μαλακό παλέτα και τη γλώσσα και μετά, καθώς και κανονικά ανοίγει τη δίοδο του αέρα.

Πώς μπορείτε να κάνετε χρήση του στάση ροχαλητό φερέφωνα AirSnore

Η λύση AirSnore ροχαλητό αποτελείται από τις κατευθυντήριες γραμμές χύτευσης που είναι γρήγορο και εύκολο στη ακολουθήσουν. Το επιστόμιο AirSnore είναι μια προφορική συσκευή γενικά φοριέται τη νύχτα, καθώς λειτουργεί ως νάρθηκας με την τοποθέτηση καθώς και κρατώντας την κάτω σιαγόνα ελαφρώς προς τα εμπρός σε όλη ύπνο. Με τον τρόπο αυτό, το σύστημα αναπνοής διευρύνεται, πράγμα που καθιστά δυνατή για τον αέρα να ρέει ανεμπόδιστη μέσω της ροής της αναπνοής που επιτρέπει στον πελάτη να πάρει μια ανάσα ακόμα πιο ελεύθερα και να σταματήσει το ροχαλητό.

Αγοράστε αντι συσκευές ροχαλητό AirSnore σε απευθείας σύνδεση

prep εργασία

Για την παρασκευή θα χρειαστείτε:

 • Μια επιφάνεια κοντά στο σημείο όπου θα είναι σίγουρα να βράσει το νερό.
 • Μια κατσαρόλα ή κατσαρόλα να βράσει το νερό.
 • Ένα δοχείο ή την κούπα βαθιά επαρκή για να βυθίσει το κομμάτι το στόμα.
 • Ένα ρολόι, το ρολόι ή το χρονοδιάγραμμα συσκευή η οποία μπορεί να μετρηθεί σε δευτερόλεπτα.
 • Πάρτε τα στοιχεία από τη συσκευασία.
 • Περιοχή το κομμάτι στόμα σε όρθια τοποθέτηση ως προς την εκπροσώπηση (image1)
 • Τοποθετήστε τη σπάτουλα μέσα στις οπές στο μπροστινό μέρος του στομίου (image2)
 • Πρακτική removaling βάση το σαγόνι σας προς τα εμπρός και να ανακαλύψετε ένα άνετο εμπρός σκηνικό.
 • Να θυμίσουμε ότι το μόνο που θα πρέπει να κινηθεί μειωθεί το σαγόνι σας προς τα εμπρός κατά μερικά χιλιοστά για το κομμάτι το στόμα για να είναι αποτελεσματική.

Molding Οδηγίες

 • Βράζουμε το νερό.
 • Βάλτε το νερό μέσα στο δοχείο ή αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη θερμή πηγή.
 • Κρατήστε το κομμάτι το στόμα χρησιμοποιώντας τη σπάτουλα (να γνωρίζει το στόμα του σε όρθια θέση τοποθέτησης)
 • Θέση το επιστόμιο στο βραστό νερό για 15-18 δευτερόλεπτα.
 • Το επιστόμιο θα εμφανιστούν σαφή και το πλαστικό σίγουρα θα είναι μαλακό.
 • Σταθείτε μπροστά από έναν καθρέφτη για να κερδίσουν βέβαιος ότι θα μπορούσατε να δείτε ακριβώς τι κάνετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας χύτευσης.
 • Περιοχή η αντι κομμάτι ροχαλητό στόμα σε στόμα σας (με τον σωστό τρόπο πάνω) εξακολουθούν να κατέχουν το επιστόμιο από τη σπάτουλα, τοποθετήστε το επιστόμιο στο κάτω γνάθο σας πρώτα, μετά από αυτό να φέρει επάνω σαγόνι σας προς τα κάτω πολύ προσεκτικά σε ρύθμιση.
 • Επί του παρόντος, ότι έχετε ένα δάγκωμα της εταιρείας, μεταφέρουν κάτω γνάθο σας και μετά από 3-5mm, τότε επιτίθενται κάτω έντονα στην mouthpieceUse τόσο το δείκτη σας για να πατήσετε κατά της έξω από το στόμιο, από το μέτωπο σωστά μαζί με το πίσω μέρος του mouthpieceUsing σας γλώσσα, πατήστε έναντι πίσω μέρος του κομματιού στόματος, καθώς αναρροφά τον αέρα.
 • Το επιστόμιο θα είναι μαλακά, καθώς και πολύ εύκολο στη μούχλα, έτσι Βεβαιωθείτε ότι ο αντίκτυπος είναι σταθερή και, επίσης, αποκαλύπτει μια πραγματική επίδραση των δοντιών σας, καθώς και την επίθεση. Εξαλείψτε το επιστόμιο καθώς και κρατήστε το σε δροσερό νερό για να δημιουργήσει τη φόρμα.

Καθαρισμός και επίσης χώρο αποθήκευσης

 • Κρατήστε την σπάτουλα, αυτό θα βοηθήσει σίγουρα στο μέλλον χύτευσης καθώς και τον καθαρισμό του στομίου.
 • Καθαρίστε το αντι-ροχαλητό κομμάτι στο στόμα κρατώντας το κομμάτι στόμα με σπάτουλα.
 • πάστα χρήση των δοντιών, στοματικό διάλυμα ή Polident 3 Minute αντι μικροβιακή καθαρισμού οδοντοστοιχιών Ξεπλύνετε επιστόμιο.
 • Απαλλαγείτε από το υπερβολικό νερό, και να κρατήσει λύση ροχαλητό σας στο τακτοποιημένο στεγνώσει εντελώς αντι βακτηριακή δοχείο που παρέχονται.

Πού μπορώ να αγοράσω προϊόντα αντι ροχαλητό AirSnore σε απευθείας σύνδεση

Mandibular συσκευές ανάπτυξης έχουν πράγματι στην αγορά τα τελευταία χρόνια και επίσης έχουν πράγματι αποδειχθεί ότι είναι πολύ αποτελεσματική στη μείωση του ροχαλητού. Παίρνει περίπου 10 ημέρες για το τυπικό πελάτη να αισθάνεται άνετα χρησιμοποιώντας το εργαλείο. Αρχικά θα παράγει μικρή ενόχληση, αλλά και μερικές φορές σιελόρροια. Μελέτη έχει δηλώσει για την αξιοποίηση της κάτω γνάθου εργαλείων σε μακροπρόθεσμη βάση.

Το ροχαλητό δεν είναι μόνο το θέμα των ανδρών. Οι γυναίκες, επίσης, τα κατοικίδια ζώα μας θα μπορούσαν να υποστούν ροχαλητό επίσης. Σύμφωνα με τη μελέτη, 1 σε κάθε 4 άτομα ροχαλίζουν. Για αυτόν τον παράγοντα, AirSnore έρχεται σε δύο διαστάσεις η αρχική Fit η οποία συνιστάται για τους άνδρες και, επίσης, το επιστόμιο Μικρές Fit η οποία είναι στενότερη και έχει μια ελαφρά πολύ βαθύτερο τσίμπημα για τις γυναίκες που ροχαλίζουν. Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε αυτή τη συσκευή, παρακάτω είναι το κόστος των AirSnore σε απευθείας σύνδεση:

προϊόν Airsnore Καλύτερη τιμή προσφοράς Αγορασε τωρα
AIRSNORE™ MOUTHPIECE 47.54€
44.95€
Αγορασε τωρα
AIRSNORE™ DROPS
59.44€
Αγορασε τωρα
AIRSNORE™ COMBO 107.04€
84.95€
Αγορασε τωρα

Βεβαιωθείτε να παραγγείλετε AirSnore μόνο από την κύρια ιστοσελίδα . Με την αγορά από τον εξουσιοδοτημένο ιστοσελίδα θα πάρετε υψηλής κορυφαίας ποιότητας αντι εργαλείο ροχαλητό και πολλά οφέλη. Για να κερδίσετε AirSnore άνευ κινδύνου που περιλαμβάνονται μετρητά πίσω εγγυημένη. Το επιστόμιο AirSnore έχει πίσω σε μοναχικά κομμάτια πακέτο στόμα του ένα 45 ημερών μετρητά. Δοκιμάστε το επιστόμιο, μούχλα είναι σύμφωνα με τις οδηγίες και επίσης αν δεν είστε ευχαριστημένοι, καλέστε μας και επίσης θα μπορούσε να επιστρέψει το εργαλείο για μια επιστροφή.

Για να εξετάσει παράγοντας σας, υπάρχουν κάποιες προφυλάξεις που πρέπει να παρατηρήσετε, όπως αναφέρονται παρακάτω:

 • AirSnore επιλογή ροχαλητό οικειοποιείται μόνο για μεγάλους.
 • Δεν προτείνεται σε εκείνους που βάζουν στην οδοντιατρική τιράντες ή οδοντοστοιχίες.
 • Κατάλληλο για εκείνους που έχουν υγιή και ισορροπημένη ιστούς των ούλων, καθώς και τα δόντια.
 • Αν υπομένετε στην ούτως ή άλλως από αποφρακτική άπνοια υπόλοιπο παρακαλούμε να ζητούν συμβουλές από έναν επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση οποιουδήποτε τύπου του brand name της επιστόμιο.
Αγοράστε AirSnore από την επίσημη ιστοσελίδα

AirSnore μαρτυρία χρήστη ροχαλητό υπηρεσιών

Θα χρησιμοποιηθεί για να είναι έτσι ταπεινώνεται για το θέμα το ροχαλητό μου. Απλά χρειάζεται να πάρετε ένα check out πρόσωπό καλύτερο μισό μου νωρίς το πρωί για να αναγνωρίσουν ότι είχε πράγματι ένα πιο μακρύ, αγχωτική νύχτα γι ‘αυτήν. Γι ‘αυτό και επέλεξε να προσπαθήσουμε να βρούμε μια υπηρεσία. Σκόνταψα από την ιστοσελίδα AirSnore και ήταν γρήγορα ενδιαφέρονται ακριβώς αυτό που χρησιμοποιούσαν. Πολλές ευχαριστίες για την AirSnore, είμαι τώρα σε θέση να δούμε σύζυγο μου στο μάτι again.Jason Torrance, 58.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *