Πού μπορώ να αγοράσω προϊόντα αντι ροχαλητό AirSnore σε Κύπρος


Ακριβώς ό, τι είναι το ροχαλητό πρόβλημα

Το ροχαλητό προκαλείται από μερική απόφραξη της άνω αναπνευστικής οδού πίσω από τη γλώσσα. Όταν είμαστε ξύπνιοι, η αναπνοή μας είναι απρόσκοπτη καθώς το σώμα μας εσκεμμένα κρατά κορυφή του αναπνευστικού μας συστήματος ανοικτό. Ωστόσο, όταν είμαστε ανάπαυση, η μυϊκή μάζα γύρω από το πέρασμα του αέρα μας γίνεται κλωτσήσει πίσω, και ο αεραγωγός συχνά στενότερο. Για πολλούς ανθρώπους, αέρα σπεύσει μέσω της περιόρισε άνοιγμα δημιουργεί την μαλακών ιστών σε αυτό το μέρος του άνω διέλευση του αέρα για να ταρακουνήσει, καθιστώντας το θόρυβο που ονομάζουμε ροχαλητό.

Εάν αντιμετωπίσετε αυτό το είδος ενοχλητικό εργασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία σταματήσετε ή κομμάτια στο στόμα που έχουν πράγματι συνιστάται από τους ειδικούς διαταραχή του ύπνου στην Κύπρος για περισσότερο σε σύγκριση με ένα-δύο χρόνια. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή που έχουν πράγματι επαγγελματική αποδειχθεί για να βοηθήσει εκατοντάδες ροχαλητό πάσχοντες. Μεταξύ αυτών είναι AirSnore .

Αγοράστε αντι συσκευές ροχαλητό AirSnore σε Κύπρος

Αρνούνται κάθε είδους αντι εργαλεία ροχαλητό πριν να επανεξετάσει αυτό το AirSnore πληροφορίες: το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για την καταπολέμηση ροχαλητό στην αγορά που θα σας προσφέρουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λόγους για ροχαλητό, οι πιο αποτελεσματικές AirSnore εργαλείο antisnore, πώς να κάνουν χρήση των AirSnore καθώς επίσης και πώς να βρείτε προϊόντα κατά του ροχαλητού AirSnore διαθέσιμα στο διαδίκτυο σε Κύπρος .

Τι θα μπορούσε να είναι οι λόγοι για ροχαλητό

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορεί να είναι οι λόγοι του ροχαλητού:

 • κάπνισμα τσιγάρων
 • Ηρεμιστικά λαμβάνονται πριν πάτε για ύπνο
 • είναι παχύσαρκοι
 • Εμμηνόπαυση
 • Ρινική ανιαρότης (λόγω της εκτροπής του διαφράγματος, ρινικοί πολύποδες ή αλλεργίες)
 • Βραδινά αλκοόλ
 • υπολειμματική αμυγδαλές
 • Πτωτική μειωθεί το σαγόνι
 • υποθυρεοειδισμός

Τι είναι AirSnore το εργαλείο σταματήσουν το ροχαλητό που λειτουργεί

έχουν κάτω γνάθου προϊόντα έχουν φέρει ανακούφιση σε ροχαλίζουν καθώς και χρονοβόρες εταίρους πόνο τους για πάνω από ένα-δύο χρόνια. Λειτουργούν σε μια εξαιρετικά απλή αρχή. Λειτουργεί με απαλά κινείται κάτω γνάθο σας λίγο προς τα εμπρός, ανοίγοντας το λαιμό σας, αλλά και τη διατήρηση της το πέρασμα του αέρα ανεμπόδιστη, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο να ροχαλίζουν.

AirSnore είναι μόνο ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια στάση ροχαλητό mouth marketing σε όλο τον κόσμο και επίσης έχει προταθεί από την κατάσταση ύπνου κλινική εμπειρογνώμονες σε Κύπρος στους ασθενείς τους. AirSnore κομμάτια στο στόμα ταιριάζουν στη χρήση, είναι κατασκευασμένα από ένα FDA αφαιρεθεί hyperallergenic θερμοπλαστικό που είναι BPA και λατέξ εντελώς δωρεάν. Έτσι, αυτή η άριστη ποιότητα του προϊόντος που εγγυώνται AirSnore καταλήγουν να είναι πιο ήπια, καθώς και πολύ πιο άνετα από ό, τι άλλα προϊόντα αντι ροχαλητό εκεί έξω σήμερα.

Σε αντίθεση με πολλά διάφορα άλλα κάτω γνάθου συσκευές, AirSnore έχουν τρύπες κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε αυτούς για να επιτρέψει στο χρήστη να αναπνέει από το στόμα, αν χρειαστεί – ειδικά αν ο χρήστης έχει κόλπων ανησυχίες. Αυτές οι τρύπες επίσης να αποτρέψει μια περίσσεια σάλιο συσσωρεύονται, ενώ στον ύπνο. Οι custom-made εντοιχισμένη AirSnore αντι κομμάτια ροχαλητό στόμα έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική με το 85% του ροχαλητού θυμάτων σε Κύπρος.

Όψεως αυτή η διάταξη, περιγράφει λεπτομερώς ακριβώς πώς λειτουργεί το AirSnore. Θα μπορούσατε να δείτε πώς το αναπνευστικό σύστημα παρεμποδίζεται από μαλακό κύτταρα, αλλά όσο πιο γρήγορα το αντι κομμάτι ροχαλητό στόμα είναι σε θέση, που κατέχει το μαλακό παλέτα, καθώς και τη γλώσσα προς τα εμπρός και φυσικά ανοίγει το αναπνευστικό σύστημα.

Πώς να κάνει χρήση του στάση ροχαλητό κομμάτια στόμα AirSnore

Η AirSnore ροχαλητό υπηρεσία περιλαμβάνει οδηγίες μορφοποίησης που γρήγορα καθώς και εύκολο στη ακολουθήσουν. Το επιστόμιο AirSnore είναι μια προφορική συσκευή σπίτι συνήθως φοριέται το βράδυ, καθώς λειτουργεί ως νάρθηκα από την τοποθέτηση και κρατώντας το μειωμένο σαγόνι κάπως προς τα εμπρός κατά τη διάρκεια του ύπνου. Με τον τρόπο αυτό, η αναπνοή σωλήνα διευρύνεται, η οποία επιτρέπει στον αέρα να κάνετε streaming απεμπλοκή μέσω της ροής της αναπνοής που επιτρέπει στο άτομο να αναπνέει ακόμα πιο ανοιχτά καθώς και να σταματήσει το ροχαλητό.

Αγοράστε αντι συσκευές ροχαλητό AirSnore σε Κύπρος

Παρασκευή

Για την προετοιμασία σίγουρα θα απαιτήσει:

 • Μια επιφάνεια κοντά στο σημείο όπου θα πρέπει να βράσει το νερό.
 • Ένα βραστήρα ή μια κατσαρόλα με ατμό νερού.
 • Ένα δοχείο ή την κούπα βαθιά αρκεί για να βυθιστεί το επιστόμιο.
 • Ένα ρολόι, το ρολόι ή το χρονοδιάγραμμα προϊόν, το οποίο θα μπορούσε να μετρηθεί σε δευτερόλεπτα.
 • Πάρτε τα υλικά από τη συσκευασία.
 • Περιοχή το κομμάτι στόμα σε όρθια θέση, όπως σε διάταξη (image1)
 • Τοποθετήστε τη σπάτουλα δικαίωμα στις οπές στο μπροστινό του τεμαχίου στομίου (image2)
 • Μέθοδος removaling βάση το σαγόνι σας προς τα εμπρός καθώς και να βρείτε ένα άνετο προς τα εμπρός θέση.
 • Θυμηθείτε ότι απλά πρέπει να απομάκρυνσης κάτω γνάθο σας προς τα εμπρός από ένα ζευγάρι των χιλιοστών για το κομμάτι το στόμα για να είναι αξιόπιστη.

Οδηγίες Molding

 • Steam το νερό.
 • Βάλτε το δικαίωμα του νερού μέσα στο δοχείο ή αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη θερμή πηγή.
 • Κρατήστε το επιστόμιο χρησιμοποιώντας τη σπάτουλα (αναγνωρίσουν την όρθια θέση επιστόμιο)
 • Τοποθετήστε το επιστόμιο στο βραστό νερό για 15-18 δευτερόλεπτα.
 • Το επιστόμιο θα είναι διαυγές, καθώς και το πλαστικό θα είναι σίγουρα μαλακό.
 • Σταθείτε μπροστά από έναν καθρέφτη για να κερδίσουν βέβαιος ότι θα μπορούσατε να δείτε ακριβώς τι κάνετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας χύτευσης.
 • Περιοχή η αντι επιστόμιο ροχαλητό στο στόμα σας (σωστά επάνω) εξακολουθούν να κατέχουν το κομμάτι το στόμα από τη σπάτουλα, τοποθετήστε το επιστόμιο στην κάτω γνάθο σας πρώτα, μετά από αυτό να φέρει επάνω σαγόνι σας προς τα κάτω προσεκτικά δικαίωμα σε ρύθμιση.
 • Αυτή τη στιγμή που έχετε μια σταθερή δάγκωμα, αφαίρεση κάτω γνάθο σας μπροστά από 3-5mm, μετά από αυτό δαγκώσει σταθερά προς τα κάτω δεξιά στο mouthpieceUse τόσο του δείκτη σας για να πατήσετε σε σχέση με το πέρα ​​από το κομμάτι το στόμα, από το εμπρός δεξιά μέσω στο πίσω μέρος του mouthpieceUsing τη γλώσσα σας, πιέστε ενάντια στο πίσω μέρος του κομματιού στόμα και επίσης να επιστήσω τον αέρα έξω.
 • Το επιστόμιο θα είναι μαλακό και πολύ εύκολο να μούχλα, έτσι Βεβαιωθείτε ότι η αντίληψη είναι σταθερή, καθώς αποκαλύπτει μια αληθινή αντίληψη των δοντιών σας και να δαγκώσει. Να απαλλαγούμε από το κομμάτι το στόμα, καθώς και κρατήστε το σε ψυχρό νερό για να ρυθμίσετε το σχήμα.

Καθαρισμός καθώς και αποθήκευσης

 • Κρατήστε την σπάτουλα, αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στο μέλλον χύτευση και τον καθαρισμό του στομίου.
 • Περιποιημένα η αντι-ροχαλητό κομμάτι στο στόμα κρατώντας το επιστόμιο με σπάτουλα.
 • πάστα χρήση των δοντιών, στοματικό διάλυμα ή Polident 3 Ελάχιστη αντιβακτηριακό καθαρισμού οδοντοστοιχιών Ξεπλύνετε το κομμάτι το στόμα.
 • Απαλλαγείτε από το υπερβολικό νερό, και για τη διασφάλιση υπηρεσιών ροχαλητό σας στο καθαρό ξηρό αντι βακτηριακή δοχείο που παρέχονται.

Αγοράζοντας αντι συσκευές ροχαλητό AirSnore σε Κύπρος

Της κάτω γνάθου συσκευές πρόοδο έχουν παραμείνει στην αγορά για την τελευταία δεκαετία, καθώς έχουν ελεγχθεί για να είναι εξαιρετικά αξιόπιστη στη μείωση του ροχαλητού. Παίρνει περίπου 10 ημέρες για τη συνήθη χρήστη να αισθάνεται άνετα με τη χρήση της συσκευής. Κατά την πρώτη θα παράγει ήπια δυσφορία και επίσης σε μερικές περιπτώσεις σιελόρροια. Ερευνητική μελέτη έχει πράγματι ευνοϊκές για την αξιοποίηση της κάτω γνάθου εργαλείων σε μακροπρόθεσμη βάση.

Το ροχαλητό δεν είναι μόνο το πρόβλημα των ανδρών. Οι γυναίκες, επίσης, τα κατοικίδια ζώα μας να ζήσετε ροχαλητό πάρα πολύ. Inning, σύμφωνα με μελέτη την έρευνα, 1 στους κάθε 4 άτομα ροχαλίζουν. Κατά συνέπεια, AirSnore έρχεται σε δύο διαστάσεις η αρχική Fit που προτείνεται για παιδιά και το επιστόμιο Μικρές Fit το οποίο είναι στενότερο, καθώς έχει ένα κάπως βαθύτερο τσίμπημα για τις γυναίκες που ροχαλίζουν. Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε αυτή τη συσκευή, παρακάτω είναι ο τιμοκατάλογος της AirSnore στην Κύπρος :

προϊόν Airsnore Καλύτερη τιμή προσφοράς Αγορασε τωρα
AIRSNORE™ MOUTHPIECE 47.54€
44.95€
Αγορασε τωρα
AIRSNORE™ DROPS
59.44€
Αγορασε τωρα
AIRSNORE™ COMBO 107.04€
84.95€
Αγορασε τωρα

Βεβαιωθείτε να παραγγείλετε AirSnore μόνο από το κεντρικό site . Με την αγορά από τον εγκεκριμένο χώρο θα πάρετε πριμοδότηση ποιότητας αντι εργαλείο ροχαλητό καθώς και πολλά βραβεία. Κάνοντάς σας να εξασφαλίσετε AirSnore χαρακτήρισε επιστροφή μετρητών εξασφαλισμένη. Η AirSnore επιστόμιο έχει 45 ημέρες πίσω τα μετρητά για Μοναχικές φερέφωνα συσκευασία του. Δοκιμάστε το επιστόμιο, μούχλα ως το καθένα με τις οδηγίες, καθώς και αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, καλέστε μας και μπορείτε να επιστρέψετε τη συσκευή για μια επιστροφή.

Για την προσοχή σας, υπάρχουν κάποιες προφυλάξεις που θα πρέπει να ανακαλύψετε, όπως αναφέρονται παρακάτω:

 • AirSnore ροχαλητό θεραπεία οικειοποιείται για μεγάλους ακριβώς.
 • Δεν συνιστάται σε εκείνους που φορούν σιδεράκια ή οδοντοστοιχίες.
 • Ιδανικό για εκείνους που έχουν υγιή periodontals και τα δόντια.
 • Εάν πάσχετε στην ούτως ή άλλως από την αποφρακτική άπνοια ύπνου, παρακαλούμε να μιλήσετε με έναν γιατρό πριν από τη χρήση οποιουδήποτε τύπου μάρκα του επιστομίου.
Αγοράστε AirSnore από την επίσημη ιστοσελίδα

AirSnore αξιολόγηση πελάτη ροχαλητό υπηρεσίας

Θα χρησιμοποιηθεί για να είναι τόσο ενσυνείδητος όσον αφορά το πρόβλημα το ροχαλητό μου. Το μόνο που χρειάζεται για να πάρει ένα εξετάσουν το πρόσωπό καλύτερο μισό μου το πρωί για να γνωρίζουν ότι ήταν ένα πιο μακρύ, αγχωτικό βράδυ γι ‘αυτήν. Γι ‘αυτό και επέλεξα να κοιτάξουμε για μια επιλογή. Σκόνταψα από την ιστοσελίδα AirSnore και ενδιαφέρθηκε αμέσως ακριβώς αυτό που παρέχουν. Πολλές ευχαριστίες για την AirSnore, είμαι σήμερα σε θέση να εξετάσουμε το συνεργάτη μου στο μάτι again.Jason Torrance, 58.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *