Μπορώ να πάρω αντι συσκευές ροχαλητό AirSnore στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής


Ακριβώς ό, τι είναι το ροχαλητό πρόβλημα

Το ροχαλητό δημιουργείται από μερική απόφραξη του άνω αεραγωγού πίσω από τη γλώσσα. Όταν είμαστε ξύπνιοι, η αναπνοή μας είναι ανεμπόδιστη, καθώς το σώμα μας συνειδητά διατηρεί άνω αεραγωγού μας ανοιχτά. Ωστόσο όταν είμαστε ύπνου, η μυϊκή μάζα γύρω από το πέρασμα του αέρα μας έρχεται να είναι λάκτισμα πίσω, και η διέλευση του αέρα συχνά στενότερο. Για πολλά άτομα, αέρα σπεύσει μέσω του σφίξει το άνοιγμα προκαλεί την μαλακών ιστών σε αυτό το στοιχείο από την κορυφή των αεραγωγών για να ταρακουνήσει, κάνοντας τον ήχο που ονομάζουμε ροχαλητό.

Εάν πάσχετε αυτό το είδος ενοχλητικό δραστηριότητας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία σταματήσετε ή κομμάτια στο στόμα που έχουν προταθεί από την υπόλοιπη επαγγελματίες διαταραχή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για περισσότερο από μια δεκαετία. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το προϊόν που έχουν επιστημονικά αποδειχθεί για να βοηθήσει τους ασθενείς αμέτρητες ροχαλητό. Μεταξύ αυτών είναι AirSnore .

Αγοράστε αντι συσκευές ροχαλητό AirSnore στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Μην αγοράσετε κάποια προϊόντα κατά του ροχαλητού πριν να επανεξετάσει αυτό το AirSnore πληροφορίες: το πολύ καλύτερο αντι εργαλείο ροχαλητό στην αγορά που σίγουρα θα σας προσφέρουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λόγους του ροχαλητού, τα πιο αποτελεσματικά AirSnore εργαλείο antisnore, πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε AirSnore και επίσης, αγοράζουν προϊόντα κατά του ροχαλητού AirSnore προς πώληση στα καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής .

Τι θα μπορούσε να είναι οι βασικές αιτίες του ροχαλητού

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα μπορούσαν να είναι οι πηγές του ροχαλητού:

 • κάπνισμα τσιγάρων
 • Ηρεμιστικά λαμβάνονται πριν πάτε για ύπνο
 • Να είναι κάποιος υπέρβαρος
 • Εμμηνόπαυση
 • Ρινική συμφόρηση (λόγω σύρεται μακριά διαφράγματος, ρινικοί πολύποδες ή αλλεργίες)
 • Βραδινά αλκοόλ
 • επαναλαμβανόμενες αμυγδαλές
 • Υποχωρώντας κάτω γνάθου
 • υποθυρεοειδισμός

Τι είναι AirSnore το εργαλείο σταματήσουν το ροχαλητό που να λειτουργεί

Της κάτω γνάθου συσκευές έχουν πράγματι φέρνοντας ανακούφιση σε ροχαλίζουν, αλλά και χρονοβόρα συνεργάτες τους βιώνουν για πάνω από ένα-δύο χρόνια. Λειτουργούν σε μια πολύ εύκολη ιδέα. Λειτουργεί με την προσεκτική μετακίνηση μειωθεί το σαγόνι σας λίγο προς τα εμπρός, ανοίγοντας το λαιμό σας και κρατώντας το αναπνευστικό σύστημα απεμπλοκή, γεγονός που καθιστά σχεδόν δύσκολο να ροχαλίζουν.

AirSnore είναι ένα από ένα από τα πιο δημοφιλή φερέφωνα στάση ροχαλητό προσφέροντας σε όλο τον κόσμο, αλλά και προτείνεται από το γιατρό κατάσταση ύπνου σε Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για τους ανθρώπους τους. AirSnore κομμάτια στο στόμα χωράει να βάλει επάνω, είναι κατασκευασμένα από ένα FDA αφαιρεθεί hyperallergenic πολυανθρακικό, που είναι BPA και λατέξ δωρεάν. Έτσι, αυτή η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων που εγγυώνται AirSnore γίνει πιο μαλακό και πιο άνετα σε σύγκριση με διάφορα άλλα εργαλεία anti ροχαλητό στην αγορά σήμερα.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα κάτω γνάθου προϊόντα, AirSnore έχουν ανοίγματα έκτακτης ανάγκης σε αυτούς για να μπορέσει ο χρήστης να πάρει μια ανάσα από το στόμα, αν χρειάζεται – ιδιαίτερα αν ο χρήστης έχει προβλήματα κόλπων. Αυτές οι τρύπες αποφύγετε επίσης ένα υπερβολικό σάλιο αναπτύξουν ενώ ξεκουραζόταν. Οι προσαρμοσμένες τοποθετηθεί AirSnore αντι φερέφωνα ροχαλητό έχουν όντως επαληθευθεί να είναι αποτελεσματική με το 85% του ροχαλητού ασθενών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Δείτε αυτό το σχεδιάγραμμα, συζητά προσεκτικά πώς ακριβώς λειτουργεί το AirSnore. Μπορείτε να δείτε ακριβώς πώς η αναπνευστική οδός είναι αποκλεισμένη από τα μαλακά κύτταρα, ωστόσο, το συντομότερο η αντι ροχαλητό επιστόμιο είναι σε ρύθμιση, κρατά το μαλακό παλέτα και, επίσης, τη γλώσσα και μετά και συνήθως ανοίγει τον αεραγωγό.

Τρόποι για να αξιοποιήσει τα φερέφωνά στάση ροχαλητό AirSnore

Η λύση AirSnore ροχαλητό αποτελείται από τις κατευθυντήριες γραμμές γείσο που γρήγορα και εύκολα να ακολουθήσετε. Η AirSnore κομμάτι στόμα είναι μια προφορική συσκευή γενικά στις το βράδυ, καθώς και τα έργα ως νάρθηκας με την τοποθέτηση καθώς και κρατώντας το μειωμένο σαγόνι ελαφρά προς τα εμπρός σε όλη την υπόλοιπη. Με τον τρόπο αυτό, η αναπνοή σωλήνα διευρύνεται, η οποία επιτρέπει στον αέρα να κινείται απρόσκοπτα με την αναπνοή πέρασμα που επιτρέπει το άτομο να αναπνέει ακόμα πιο εύκολα και κλείστε το ροχαλητό.

Αγοράστε αντι συσκευές ροχαλητό AirSnore στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Παρασκευή

Για την παρασκευή θα χρειαστείτε:

 • Μια επιφάνεια κοντά στο σημείο όπου θα είναι σίγουρα στον ατμό το νερό.
 • Μια κατσαρόλα ή ένα ποτ στον ατμό του νερού.
 • Ένα δοχείο ή κύπελλο αρκετά βαθιά για να βυθιστεί το κομμάτι το στόμα.
 • Ένα ρολόι, το ρολόι ή το χρονοδιάγραμμα συσκευή η οποία μπορεί να μετρηθεί σε δευτερόλεπτα.
 • Πάρτε τα περιεχόμενα από τη συσκευασία.
 • Περιοχή το επιστόμιο σε όρθια ρύθμιση όπως και στο σχεδιάγραμμα (image1)
 • Βάλτε τη σπάτουλα το δικαίωμα στις τρύπες στο μπροστινό μέρος του στομίου (image2)
 • Πρακτική μετεγκατάσταση κάτω σαγόνι σας προς τα εμπρός και επίσης να βρείτε ένα άνετο εμπρός σκηνικό.
 • Να θυμάστε ότι έχετε μόνο την αφαίρεση κάτω γνάθο σας προς τα εμπρός από ένα ζευγάρι των χιλιοστών για το κομμάτι το στόμα για να είναι αξιόπιστες.

Molding Οδηγίες

 • Steam το νερό.
 • Χύστε το δικαίωμα νερού μέσα στο δοχείο ή να εξαλείψει την κατσαρόλα από τον πόρο θερμότητα.
 • Κρατήστε το κομμάτι το στόμα κάνοντας χρήση της σπάτουλας (να λαμβάνει υπόψη το στόμα του όρθια θέση)
 • Τοποθετήστε το επιστόμιο στο βραστό νερό για 15-18 δευτερόλεπτα.
 • Το επιστόμιο θα εμφανιστούν σαφής, καθώς το πλαστικό θα είναι μαλακό.
 • Σταθείτε μπροστά από έναν καθρέφτη κάνοντας ορισμένες μπορείτε να δείτε ακριβώς τι κάνετε όλη τη διαδικασία χύτευσης.
 • Περιοχή η αντι επιστόμιο ροχαλητό δεξιά στο στόμα σας (το ιδανικό μέσο πάνω) εξακολουθούν να κατέχουν το επιστόμιο από τη σπάτουλα, τοποθετήστε το επιστόμιο στο μειωμένο σαγόνι σας αρχικά, μετά από αυτό να φέρει επάνω σαγόνι σας προς τα κάτω σε βάθος δικαίωμα σε ρύθμιση.
 • Τώρα που έχετε μια σταθερή δάγκωμα, μετεγκατασταθούν μειωθεί το σαγόνι σας μπροστά από 3-5mm, μετά από αυτή την επίθεση κάτω έντονα δεξιά στο mouthpieceUse τόσο του δείκτη σας για να ωθήσει σε σχέση με το πέρα ​​από το επιστόμιο, από το εμπρός δεξιά μέσω στο πίσω μέρος του mouthpieceUsing σας γλώσσα, πιέστε ενάντια στο πίσω μέρος του στομίου και να αντλήσει τον αέρα έξω.
 • Το επιστόμιο είναι βέβαιο ότι θα είναι μαλακό και επίσης πολύ εύκολο να μούχλα, έτσι Βεβαιωθείτε ότι η αντίληψη είναι σταθερή και αποκαλύπτει μια πραγματική επίδραση των δοντιών σας, αλλά και την επίθεση. Εξαλείψτε το κομμάτι το στόμα, καθώς και κρατήστε το σε δροσερό νερό για να ρυθμίσετε το σχήμα.

Ο καθαρισμός και η Αποθήκη

 • Κρατήστε την σπάτουλα, αυτό θα βοηθήσει στο μέλλον χύτευση και τον καθαρισμό του στομίου.
 • Περιποιημένα η αντι-ροχαλητό επιστόμιο κρατώντας το κομμάτι στόμα με σπάτουλα.
 • Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμες, στοματικά διαλύματα ή Polident 3 Ελάχιστη αντι μικροβιακή καθαρισμού οδοντοστοιχιών Ξεπλύνετε επιστόμιο.
 • Να απαλλαγούμε από την περίσσεια του νερού, καθώς και να κρατήσει την επιλογή ροχαλητό σας στο καθαρό και ξηρό αντι μικροβιακή δοχείο που παρέχονται.

Αγοράζοντας προϊόντα κατά του ροχαλητού AirSnore στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Mandibular εργαλεία ανάπτυξης έχουν παραμείνει στην αγορά τα τελευταία χρόνια, καθώς και έχουν αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στη μείωση του ροχαλητού. Παίρνει περίπου 10 ημέρες για το μέσο πελάτη να αισθάνεται άνετα με τη χρήση του εργαλείου. Αρχικά θα παράγει ελαφρύ πόνο, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις σιελόρροια. Μελέτη έχει πράγματι δηλωθεί για τη χρήση της κάτω γνάθου συσκευές σε μακροπρόθεσμη βάση.

Το ροχαλητό δεν είναι μόνο το πρόβλημα της παιδιά. Τα θηλυκά, ακόμα και τα ζώα μας να ζήσετε ροχαλητό πάρα πολύ. Σύμφωνα με τη μελέτη, 1 σε κάθε 4 άτομα ροχαλίζουν. Κατά συνέπεια, AirSnore είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη η Original Fit η οποία συνιστάται για τους άνδρες και το επιστόμιο Μικρές Fit η οποία είναι στενότερη και έχει μια ελαφρώς περαιτέρω δαγκώσει για τις γυναίκες που ροχαλίζουν. Αν θέλετε να παραγγείλετε αυτό το εργαλείο, παρακάτω είναι το κόστος των AirSnore στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής :

προϊόν Airsnore Καλύτερη τιμή προσφοράς Αγορασε τωρα
AIRSNORE™ MOUTHPIECE 47.54€
44.95€
Αγορασε τωρα
AIRSNORE™ DROPS
59.44€
Αγορασε τωρα
AIRSNORE™ COMBO 107.04€
84.95€
Αγορασε τωρα

Βεβαιωθείτε για να πάρει AirSnore μόνο από το επίσημο site . Με την αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα του θα πάρει σίγουρα την άριστη ποιότητα των προϊόντων αντι ροχαλητό, αλλά και πολλά κίνητρα. Για την ασφάλειά σας AirSnore διαβεβαίωσε χαρακτήρισε επιστροφή κάνουν. Η AirSnore επιστόμιο περιλαμβάνει ένα 45 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε μοναχικά κομμάτια πακέτο στόμα του. Προσπάθεια το επιστόμιο, μούχλα και το ωίδιο να βασίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές, καθώς και αν δεν είστε ικανοποιημένοι, επικοινωνήστε μαζί μας και θα μπορούσε να επιστρέψει το προϊόν για μια επιστροφή.

Για την προσοχή σας, υπάρχουν κάποιες προφυλάξεις που θα έπρεπε να δούμε, όπως αναφέρονται παρακάτω:

 • AirSnore επιλογή ροχαλητό οικειοποιείται μόνο για ενήλικες.
 • Δεν προτείνεται σε εκείνους που χρησιμοποιούν οδοντιατρική τιράντες ή οδοντοστοιχίες.
 • Κατάλληλο για εκείνους που έχουν υγιή periodontals καθώς και τα δόντια.
 • Εάν πάσχετε στην ούτως ή άλλως από αποφρακτική άπνοια υπόλοιπο παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με έναν γιατρό πριν από τη χρήση οποιουδήποτε τύπου μάρκα του επιστομίου.
Αγοράστε AirSnore από την επίσημη ιστοσελίδα

AirSnore ροχαλητό θεραπεία επανεξέταση των καταναλωτών

Θα χρησιμοποιηθεί για να είναι τόσο ενσυνείδητος για το πρόβλημα το ροχαλητό μου. Απλά έπρεπε να πάρετε ένα check out πρόσωπό άλλο μισό μου το πρωί για να καταλάβουν ότι είχε πράγματι ένα πιο μακρύ, αγχωτική νύχτα γι ‘αυτήν. Γι ‘αυτό και επέλεξα να ψάξετε για μια υπηρεσία. Βρήκα την ιστοσελίδα AirSnore καθώς και ενδιαφέρθηκε αμέσως σε ακριβώς αυτό που χρησιμοποιούσαν. Χάρη στην AirSnore, είμαι σήμερα σε θέση να εξετάσουμε καλύτερα το μισό μου στο μάτι again.Jason Torrance, 58.

Αποθηκεύσετε

Αποθηκεύσετε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *