Αντι συσκευές ροχαλητό AirSnore διαθέσιμο στα καταστήματα στη Σουηδία


Τι είναι το ροχαλητό θέμα

Το ροχαλητό προκαλείται από μερική απόφραξη της άνω διόδου αέρα πίσω από τη γλώσσα. Όταν είμαστε ξύπνιοι, η αναπνοή μας είναι αποκλεισμένο καθώς το σώμα μας εσκεμμένα κρατά κορυφή των αεραγωγών μας ανοιχτά. Ωστόσο, όταν είμαστε ύπνου, οι μυϊκούς ιστούς γύρω από το πέρασμα του αέρα μας καταλήγει να χαλαρώσει, και η διέλευση του αέρα συνήθως στενότερο. Για τα περισσότερα άτομα, αέρας σπεύσει μέσω του στενεμένο άνοιγμα δημιουργεί την μαλακού ιστού σε αυτό το συστατικό της άνω διόδου αέρα να δονείται, κάνοντας τον ήχο που ονομάζουμε ροχαλητό.

Εάν πάσχετε αυτό το είδος της ενοχλώντας το έργο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Κλείστε εργαλεία ροχαλητό ή φερέφωνα που έχουν πράγματι συνιστάται από τους επαγγελματίες κατάσταση του ύπνου στην Σουηδία για ακόμη περισσότερο από ένα-δύο χρόνια. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το προϊόν που έχουν ιατρικά αποδειχθεί για να βοηθήσει αμέτρητες ροχαλητό πάσχοντες. Ένας από αυτούς είναι AirSnore .

Αγοράστε αντι συσκευές ροχαλητό AirSnore στη Σουηδία

Αρνούνται οποιοδήποτε είδος αντι εργαλεία ροχαλητό πριν σας κριτική για αυτό λεπτομέρειες AirSnore: το πολύ καλύτερο αντι εργαλείο ροχαλητό στην αγορά που θα σας δώσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά αίτια του ροχαλητού, το καλύτερο προϊόν antisnore AirSnore, ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε AirSnore και μπορώ να αγοράσω προϊόντα αντι ροχαλητό AirSnore προς πώληση σε καταστήματα στην Σουηδία .

Τι μπορεί να είναι οι λόγοι για ροχαλητό

Υπάρχουν διάφορα σημεία που μπορεί να είναι οι πηγές του ροχαλητού:

 • κάπνισμα τσιγάρων
 • Ηρεμιστικά λαμβάνονται λίγο πριν πάτε για ύπνο
 • είναι παχύσαρκοι
 • Εμμηνόπαυση
 • Ρινική συμφόρηση (λόγω της εκτροπής του διαφράγματος, ρινικοί πολύποδες ή αλλεργίες)
 • Βραδινά αλκοόλ
 • υπολειμματική αμυγδαλές
 • Η μείωση της κάτω γνάθου
 • υποθυρεοειδισμός

Ακριβώς ό, τι είναι AirSnore η συσκευή ροχαλητό stop που λειτουργεί

Της κάτω γνάθου εργαλεία έχουν πράγματι φέρνοντας ανακούφιση σε ροχαλίζουν, αλλά και χρονοβόρα συνεργάτες τους βιώνουν για πάνω από μια δεκαετία. Δρουν σε μια πραγματικά εύκολη ιδέα. Λειτουργεί με ήπια removaling κάτω σαγόνι σας ελαφρώς προς τα εμπρός, ανοίγοντας το λαιμό σας, αλλά και τη διατήρηση του αεραγωγού απεμπλοκή, καθιστώντας πρακτικά αδύνατο να ροχαλίζουν.

AirSnore είναι μεταξύ ένα από τα πιο δημοφιλή φερέφωνα στάση ροχαλητό πώλησης διεθνώς, καθώς και συνιστάται από την υπόλοιπη κατάσταση κλινικές επαγγελματίες Σουηδία σε ιδιώτες τους. AirSnore επιστόμια είναι άνετο στη χρήση, είναι κατασκευασμένα από ένα FDA ενέκρινε hyperallergenic θερμοπλαστικό που είναι BPA και επίσης λατέξ εντελώς δωρεάν. Έτσι, αυτή η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων που εγγυώνται AirSnore καταλήγουν να είναι πιο ήπια και πολύ πιο άνετα από ό, τι άλλα εργαλεία anti ροχαλητό στην αγορά σήμερα.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες συσκευές της κάτω γνάθου, AirSnore έχουν ανοίγματα έκτακτης ανάγκης σε αυτούς για να επιτρέπουν στο χρήστη να αναπνέει από το στόμα εάν έχει σημασία – ειδικά αν ο κομιστής έχει κόλπων ανησυχίες. Αυτές οι τρύπες επιπλέον εμποδίζει μια υπέρβαση σάλιο αναπτύξουν ενώ ξεκουραζόταν. Οι εξατομικευμένες αντι ροχαλητό κομμάτια στόμα τοποθετηθεί AirSnore έχουν όντως αποδειχθεί για να είναι επιτυχής με το 85% του ροχαλητού ασθενών στη Σουηδία.

Δείτε αυτή την αναπαράσταση, διευκρινίζει προσεκτικά πώς ακριβώς τις λειτουργίες AirSnore. Θα μπορούσατε να δείτε ακριβώς πώς ο αεραγωγός εμποδίζεται από το μαλακό ιστό, ωστόσο το συντομότερο η αντι ροχαλητό επιστόμιο παραμένει σε ρύθμιση, κρατά το μαλακό παλέτα και τη γλώσσα μπροστά και, επίσης, συνήθως ανοίγει τον αεραγωγό.

Πώς μπορείτε να κάνετε χρήση των σταματήσουν το ροχαλητό κομμάτια στόμα AirSnore

Το ροχαλητό θεραπεία AirSnore περιλαμβάνει οδηγίες μορφοποίησης που γρήγορα και εύκολα να ακολουθήσετε. Το επιστόμιο AirSnore είναι μια οδοντιατρική συσκευή που χρησιμοποιείται συνήθως το βράδυ και επίσης λειτουργεί ως ένα νάρθηκα με την τοποθέτηση καθώς και κρατώντας το μειωμένο σιαγόνα λίγο και μετά σε όλη την υπόλοιπη. Με τον τρόπο αυτό, η αναπνοή σωλήνα διευρύνεται, η οποία επιτρέπει στον αέρα να ρεύμα απεμπλοκή μέσω της αναπνοής πέρασμα που επιτρέπει το άτομο να πάρει μια ανάσα ακόμα πιο ανοιχτά και επίσης να σταματήσει το ροχαλητό.

Αγοράστε αντι συσκευές ροχαλητό AirSnore στη Σουηδία

prep εργασία

Για την προετοιμασία σίγουρα θα απαιτήσει:

 • Μια επιφάνεια κοντά στο σημείο όπου θα είναι σίγουρα να βράσει το νερό.
 • Μια κατσαρόλα ή κατσαρόλα να βράσει το νερό.
 • Ένα δοχείο ή την κούπα βαθιά αρκεί για να βυθιστεί το επιστόμιο.
 • Ένα ρολόι, το ρολόι ή το χρονοδιάγραμμα προϊόν, το οποίο θα μπορούσε να καθορίσει σε δευτερόλεπτα.
 • Πάρτε τα υλικά έξω από το κουτί.
 • Θέση το κομμάτι στόμα σε όρθια θέση, όπως στην εκπροσώπηση (image1)
 • Βάλτε τη σπάτουλα δεξιά μέσα στα ανοίγματα στο μπροστινό μέρος του στομίου (image2)
 • Πρακτική που διακινούνται βάση το σαγόνι σας προς τα εμπρός και επίσης να εντοπίσετε ένα άνετο μπροστά τοποθέτηση.
 • Λάβετε υπόψη σας ότι απλά θα πρέπει να κινηθεί μειωθεί το σαγόνι σας μπροστά από μερικά χιλιοστά για το κομμάτι το στόμα για να είναι αξιόπιστη.

Οδηγίες Molding

 • Βράζουμε το νερό.
 • Ρίχνουμε το νερό μέσα στο δοχείο ή αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη θερμή πηγή.
 • Κρατήστε το επιστόμιο χρησιμοποιώντας τη σπάτουλα (να γνωρίζει το στόμα του σε όρθια θέση ρύθμιση)
 • Περιοχή το επιστόμιο στο βραστό νερό για 15-18 δευτερόλεπτα.
 • Το κομμάτι το στόμα θα εμφανιστούν σαφή και το πλαστικό σίγουρα θα είναι μαλακό.
 • Σταθείτε μπροστά από έναν καθρέφτη για να κερδίσουν ορισμένα μπορείτε να δείτε ακριβώς τι κάνετε όλη τη διαδικασία χύτευσης.
 • Τοποθεσία ο αντι κομμάτι ροχαλητό στόμα σε στόμα σας (σωστά επάνω) εξακολουθούν να κατέχουν το επιστόμιο από τη σπάτουλα, τοποθετήστε το επιστόμιο στο κάτω γνάθο σας αρχικά, στη συνέχεια, να φέρει επάνω σαγόνι σας προς τα κάτω προσεκτικά στη θέση του.
 • Δεδομένου ότι έχετε μια μπουκιά εταιρείας, μετακινήστε μειωθεί το σαγόνι σας προς τα εμπρός από 3-5mm, μετά από αυτή την επίθεση σταθερά προς τα κάτω δεξιά στο mouthpieceUse τόσο του δείκτη σας για να ωθήσει κατά του πέρα ​​από το κομμάτι το στόμα, από το μπροστά δεξιά με την πλάτη του mouthpieceUsing σας γλώσσα, πιέζουν το οπίσθιο μέρος του στομίου και να αντλήσει τον αέρα έξω.
 • Το επιστόμιο είναι βέβαιο ότι θα είναι μαλακό, καθώς και πολύ εύκολο στη μούχλα, έτσι Βεβαιωθείτε ότι η αντίληψη είναι στερεό και αποκαλύπτει επίσης μια πραγματική εντύπωση των δοντιών σας και να δαγκώσει. Απαλλαγείτε από το επιστόμιο και κρατήστε το σε δροσερό νερό για να ρυθμίσετε το σχήμα.

Ο καθαρισμός και η αποθήκευση

 • Κρατήστε την σπάτουλα, αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στο μέλλον χύτευση και τον καθαρισμό του στομίου.
 • Καθαρίστε το αντι-ροχαλητό κομμάτι στο στόμα κρατώντας το κομμάτι στόμα με σπάτουλα.
 • Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα, στοματικό διάλυμα ή Polident 3 Minute αντι μικροβιακή καθαρισμού οδοντοστοιχιών Ξεπλύνετε επιστόμιο.
 • Απαλλαγείτε από το υπερβολικό νερό, και να κρατήσει την επιλογή ροχαλητό σας στο τακτοποιημένο στεγνώσει εντελώς αντι μικροβιακή δοχείο που παρέχονται.

Παραγγείλετε προϊόντα κατά του ροχαλητού AirSnore στη Σουηδία

Mandibular προϊόντα πρόοδο έχουν πράγματι παραμείνει στην αγορά για την τελευταία δεκαετία και έχουν αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στη μείωση του ροχαλητού. Παίρνει περίπου 10 ημέρες για το συνηθισμένο άτομο να αισθάνεται πολύ άνετα με τη χρήση του εργαλείου. Κατά την πρώτη θα παράγει σίγουρα ήσσονος σημασίας πόνου, καθώς και μερικές φορές τρέχουν τα σάλια. Η έρευνα έχει πράγματι δηλωθεί για τη χρήση της κάτω γνάθου συσκευές σε μια μακρά μακροπρόθεσμη βάση.

Το ροχαλητό δεν είναι μόνο το πρόβλημα των ανδρών. Οι γυναίκες, επίσης, οικογενειακά κατοικίδια ζώα μας μπορεί να υποφέρουν ροχαλητό, καθώς και. Σύμφωνα με τη μελέτη, 1 σε κάθε 4 άτομα ροχαλίζουν. Εξαιτίας αυτού, AirSnore έρχεται σε 2 διαστάσεις η Original Fit η οποία συνιστάται για παιδιά, αλλά και το μικροσκοπικό Fit επιστόμιο το οποίο είναι στενότερο και έχει ελαφρώς βαθύτερη δάγκωμα για τις κυρίες που ροχαλίζουν. Αν θέλετε να παραγγείλετε αυτό το προϊόν, εδώ είναι η τιμή του AirSnore στη Σουηδία :

προϊόν Airsnore Καλύτερη τιμή προσφοράς Αγορασε τωρα
AIRSNORE™ MOUTHPIECE 47.54€
44.95€
Αγορασε τωρα
AIRSNORE™ DROPS
59.44€
Αγορασε τωρα
AIRSNORE™ COMBO 107.04€
84.95€
Αγορασε τωρα

Σιγουρευτείτε για να πάρετε AirSnore ακριβώς από το κεντρικό site στο διαδίκτυο . Με την αγορά από την κύρια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο θα λάβουν πριμοδότηση συσκευή ποιότητας αντι ροχαλητό και πολλές ανταμοιβές. Για να σας κάνει να εξασφαλίσει AirSnore περιλαμβάνονται επιστροφή μετρητών εξασφαλιστεί. Η AirSnore επιστόμιο έχει 45 ημέρες πίσω τα χρήματα στην Ενιαία κομμάτια πακέτο στόμα του. Δοκιμάστε το επιστόμιο, μούχλα και το ωίδιο, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις, καθώς και αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, επικοινωνήστε μαζί μας και θα μπορούσε να επιστρέψει τη συσκευή για μια επιστροφή.

Για να εξετάσει παράγοντας σας, υπάρχουν κάποιες προφυλάξεις που πρέπει να δείτε, όπως παρακάτω:

 • AirSnore ροχαλητό θεραπεία είναι κατάλληλη για μεγάλους ακριβώς.
 • Δεν συνιστάται σε όσους χρησιμοποιούν οδοντιατρική τιράντες ή οδοντοστοιχίες.
 • Ιδανικό για εκείνους που έχουν υγιή και ισορροπημένη ούλα, καθώς και τα δόντια.
 • Εάν αντιμετωπίζετε στην ούτως ή άλλως από αποφρακτική άπνοια υπόλοιπο παρακαλούμε να μιλήσετε με έναν γιατρό πριν από τη χρήση οποιουδήποτε τύπου του brand name της επιστόμιο.
Αγοράστε AirSnore από την επίσημη ιστοσελίδα

AirSnore ροχαλητό επιλογή μαρτυρία του καταναλωτή

Έκανα χρήση του να ταπεινώνεται έτσι όσον αφορά το πρόβλημα το ροχαλητό μου. Είχα μόνο να λάβει ένα ρίξετε μια ματιά στο πρόσωπο του συντρόφου μου νωρίς το πρωί για να αναγνωρίσουν ότι ήταν ένα επιπλέον μακρά, επίπονη βράδυ γι ‘αυτήν. Γι ‘αυτό και αποφάσισε να αναζητήσει μια λύση. Ήρθα σε όλη την περιοχή AirSnore και ενδιαφέρθηκε αμέσως ακριβώς αυτό που προμηθεύουν. Χάρη στην AirSnore, είμαι τώρα σε θέση να εξετάσουμε καλύτερα το μισό μου στο μάτι again.Jason Torrance, 58.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *